Theworker >
חוות דעת מאפיות ברמן
חוות דעת של עובדי
מאפיות ברמן
10 - 1 מתוך 10
מי שרוצה עבודות מזדמנות
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד עובד ייצור
בין השנים 2021 - 2021
|
24.01.2025
|
יתרונות:
|
יש מקומות שנעים לעבוד שם
|
חסרונות:
|
לפעמים לא מסתדרים עם חלק מהעובדים
|
עבודה פיזית, אך מספקת, בפרט שהתנאים די משתלמים ביחס...
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד סדרן
בין השנים 2011 - 2019
|
29.08.2019
|
יתרונות:
|
מעולם לא היו בעיות עם תשלומים בזמן ו/או בכלל.
עבודה עם "ריח" טוב וטריות
תנאים סוצייאליים מלאים ומשתלמים בהחלט
צבירת וותק
|
חסרונות:
|
עבודה פיזית, אין אפשרות כמעט לחפף ו/או לקחת.ימי מחלה
|







כל חוות הדעת באתר נכתבו באופן אנונימי ועצמאי ע"י הגולשים ומבטאות את דעתם האישית בלבד ולא את דעתו של האתר.
|
|
|
|
שכר |
|
התפתחות מקצועית |
|
עתיד החברה |
|
בטחון תעסוקתי |
|
הנהלה |
|
איזון עבודה משפחה |
|
רווחה |
|
ממליץ לעבוד בחברה |
|
אווירה |
|
אתגרים ועניין |
|
|
|
|
מאפיות ברמן
|
|
|
|
|
|
|
300 עובדים משרדים ראשיים: Jerusalem |
|
|
|
|
|
מאפיית ברמן, שנוסדה בשנת 1875 בירושלים, היא מהמאפיות הגדולות והמובילות בישראל, ומספקת לחם ודברי מאפה למאות אלפי בתי אב ברחבי הארץ.
ברמן משלבת מסורת אפייה ארוכת שנים יחד עם הקפדה על איכות, ומציעה מגוון עשיר של לחמים: לחמי בריאות ולח מים דלי קלוריות, חלות, פיתות, לחמניות ומגוון גדול של עוגות ועוגיות.
מאפיית ברמן משתרעת על שטח של כ-10,000 מ"ר באזור התעשייה בגבעת שאול בירושלים, ומשתמשת בטכנולוגיות מתקדמות לייצור, אפייה, פריסה ואריזה. במאפייה קווי ייצור אוטומטיים וממוחשבים, שתפוקת כל אחד מהם עומדת על כ-3,000 כיכרות לחם בשעה, ללא מגע יד אדם לאורך כל שלבי העיבוד.
|
|
|